Er tegenwoordig ook veel mannen gebruik maken van een zonnenbank?

Tips voor het zonnen

  •  Houd tijdens het zonnen de ogen gesloten en draag steeds een beschermend brilletje.
  • Wanneer u geneesmiddelen gebruikt, leest u eerst de bijsluiter of raadpleegt u de huisarts.
  • Gebruik geen beschermende producten tegen de buitenzon onder de zonnebank.
  • Verwijder alle cosmetica van uw huid en doe alle sieraden af voor een zonnebankbeurt.

Vóór en na het zonnen is een goede huidverzorging onontbeerlijk. Gebruik hiervoor speciale zonnebankcosmetica die precies op de specifieke behoeften van een bruine huid is afgestemd. Niet overdrijven, maar verstandig zonnen. Zo luidt regel nummer één. Dat betekent: niet meer dan één zonnebankbeurt per dag. Als vuistregel geldt: maximum tien zonnebankbeurten over een periode van drie à vier weken. Na deze periode volstaan dan één à twee beurten per week om de bereikte bruine kleur te behouden.

Neem de voor uw huidtype aanbevolen bruiningstijden in acht. De commissie voor bescherming tegen stralingen beschouwt 50 zonnebankbeurten per jaar als ongevaarlijk.

Australian gold & Devoted Creations verkrijgbaar als creme

Minerale oliën kunnen slecht zijn voor de huid, ze kunnen ontstekingen en allergische reacties veroorzaken.

Maar wat nog veel erger is, ze verstoppen de poriën. Voor een optimale bruining hebben we een goede doorbloeding en een goede zuurstofopname nodig. Wanneer de poriën verstopt zitten, wordt dat verhinderd.

Wilt u toch het optimale uit uw bruining halen en de beste verzorging voor uw huid tijdens het zonnen? De producten van Devoted Creations bevatten uitsluitend hoogwaardige ingrediënten die de huid optimaal verzorgen.

IMG-20170609-WA0001