U bij ons ook terecht kunt voor professioneel tanden bleken.

Prestige 1600

In Mei kwam ook het vlaggenschip van Ergoline: De prestige 1600, de best bruinende bank aller tijden! En aanvullend kunt u via bluetooth tijdens het zonnen genieten van uw eigen muziek van uw eigen telefoon.

De Prestige serie van Ergoline staat voor de nieuwste technologieën, gepaard met innovatieve comfort uitvoering en een tijdloos design. Het nieuwe topmodel zet met de verder ontwikkelde Hybrid Performance en Beauty Light LED een nieuwe maatstaf in de bruiningstechnologie.

Het nieuwe topmodel Ergoline prestige 1600 zet met het verder ontwikkelde Hybrid Performance en Beauty Light LED een nieuwe maatstaf in de bruinings-technologie. De unieke combinatie van UV en rood licht maakt een bijzonder mooie en diepe bruine kleur  met gelijktijdige huidverzorging mogelijk. Nieuw is ook de Personal Sunstyle. Door het indrukken van de keuzetoets ontvangt iedere klant zijn persoonlijke gewenste kleur. De complete Wellness-faciliteiten, inclusief de gemakkelijk te bedienen Bluetooth® -verbinding, bieden luxe op het hoogste niveau. De Ergoline Prestige 1600 kost bij Ergoline Suncenter €13,- tot maximaal 20 minuten. Hierna betaalt u €1,- per minuut extra.

Eenvoudige bediening

Elke gebruiker kan uit 3 programma’s zijn gewenste bruiningsresultaat uitzoeken. Het maakt niet uit of men een lichte teint wil of een direct zichtbare diepbruine kleur: met de Personal Sunstyle is de Prestige 1600 de perfecte zonnebank. Zoals altijd kunnen de gezichtsbruiners tijdens de zonsessie in intensiteit aangepast of volledig uitgeschakeld worden. Bij Ergoline Suncenter adviseren wij u ook graag welk type zonnebank het beste bij u past en welke zonnecosmetica u het beste kunt aanbrengen.

Voordelen van de Ergoline Prestige 1600

  • Bestbruinende zonnebank aller tijden
  • Combinatie van UV licht met Collageen LED
  • Intensiteit zelf vooraf in te stellen
  • Nieuw Multi-Relax ligvlak
  • Aqua Fresh & Aroma
  • LED Light Show met meer dan 1.400 High Performance LED’s
  • Meer dan 200 geselecteerde kleuren en lichtanimaties
  • Helder verlichte bruiningstunnel

Tot 20 minuten €13,00 daarna € 1,00 per minuut

Welke huidtype?

Deze zonnebank is geschikt voor huidtype 3 en huidtype 4. Meer informatie over huidtypes leest u op onze pagina Verantwoord zonnen.