U bij ons ook terecht kunt voor professioneel tanden bleken.

Onze zonnebanken

Avantgarde

Avantgarde

Ligcomfort, bruiningspower en gebruiksvriendelijkheid: de Avantgarde 600 turbo power is een topzonnebank die aan alle wensen voldoet! Dankzij het speciale ligvlak worden drukpunten grotendeels vermeden en wordt je gewicht gelijkmatig verdeeld. Lees verder »

Prestige 1400

Prestige 1400

De Ergoline Prestige 1400 is het vlaggenschip van de nieuwe luxe klasse van Ergoline. De indrukwekkende LED Light Show en het onovertroffen design boeit uw klanten al op het eerste gezicht. De standaard volledig uitgeruste versie inclusief gesloten bruiningstunnel, Climatronic Plus, Aqua Fresh & Aroma en 3D Sound garanderen een ongeëvenaarde welzijnsbelevenis tijdens het zonnen. Lees verder »

Prestige 1600

Prestige 1600

De prestige 1600, de best bruinende bank aller tijden! En aanvullend kunt u via bluetooth tijdens het zonnen genieten van uw eigen muziek van uw eigen telefoon. Lees verder »

Prestige Lightvision

Prestige Lightvision

Prestige Lightvision staat voor een intensief bruiningsresultaat met huidverzorgend Beauty Light Complete. Lees verder »

Soltron 700

Soltron 700

Van werkelijk alle gemakken voorzien. De ultieme en absoluut prestigieuze manier van zonnen. Natuurlijk met een volledige klimaatbeheersing en aquafresh. Bruint maximaal en 100% comfortabel. een "Must Do" voor echte zonners. Lees verder »

Soltron XXL STAR flight, Turbo, Comfort zone

Soltron XXL STAR flight, Turbo, Comfort zone

Een nieuwe eigentijdse zonnebank voorzien van de nieuwste technologie op gebied van zonnen. Met maar liefst 51 stuks 160w lampen met Vita-Dlight, 4x520w gezichtbruinerlampen en 7x25w schouderbruiners lampen. Wat een genot om hier onder te mogen liggen. Lees verder »

Sunbeach

Sunbeach

In het voorjaar hebben we maar liefst 2 banken vernieuwd! In maart kwam de Sunbeach, een nieuwe zonnebank voor de beginnende bruiner & lichtere huidtypes. Ideaal voor pigment opbouw / de beginnende bruiner. Lees verder »