Er tegenwoordig ook veel mannen gebruik maken van een zonnenbank?

Onze zonnebanken

Avantgarde

Avantgarde

Ligcomfort, bruiningspower en gebruiksvriendelijkheid: de Avantgarde 600 turbo power is een topzonnebank die aan alle wensen voldoet! Dankzij het speciale ligvlak worden drukpunten grotendeels vermeden en wordt je gewicht gelijkmatig verdeeld. Lees verder »

Prestige 1400

Prestige 1400

De Ergoline Prestige 1400 is het vlaggenschip van de nieuwe luxe klasse van Ergoline. De indrukwekkende LED Light Show en het onovertroffen design boeit uw klanten al op het eerste gezicht. De standaard volledig uitgeruste versie inclusief gesloten bruiningstunnel, Climatronic Plus, Aqua Fresh & Aroma en 3D Sound garanderen een ongeëvenaarde welzijnsbelevenis tijdens het zonnen. Lees verder »

Prestige 1600

Prestige 1600

De prestige 1600, de best bruinende bank aller tijden! En aanvullend kunt u via bluetooth tijdens het zonnen genieten van uw eigen muziek van uw eigen telefoon. Lees verder »

Prestige BlueVision

Prestige BlueVision

Voor de eerste keer ooit combineert Ergoline de nieuwste UV-technologie met de kracht van 120 Activating Light LED’s. Lees verder »

Prestige Lightvision

Prestige Lightvision

Prestige Lightvision staat voor een intensief bruiningsresultaat met huidverzorgend Beauty Light Complete. Lees verder »

Sunbeach

Sunbeach

In het voorjaar hebben we maar liefst 2 banken vernieuwd! In maart kwam de Sunbeach, een nieuwe zonnebank voor de beginnende bruiner & lichtere huidtypes. Ideaal voor pigment opbouw / de beginnende bruiner. Lees verder »