U op de Koninginnelaan nog steeds gratis kan parkeren voor onze deur.

Wax studio

Met waxen blijven haartjes wel 2-3 weken langer weg! Waxen hoeft geen nare ervaring te zijn en is immers de normaalste zaak van de wereld. Wij  hanteren een snelle en vrijwel pijnloze waxmethode. Kom snel waxen en ervaar een gladde, zachte en verzorgde huid. Voorheen werd de traditionele waxmethode met harsrollers en strips gehanteerd. Wij werken alleen met hardwax op de gevoelige plekken van het lichaam. Softwax wordt gebruikt voor de rest van het lichaam.

Hardwax hecht zich alleen aan het haar, niet aan de huid en wordt na het aanbrengen vanzelf hard. Zodra de hardwax hard is, wordt de waxstrook in één beweging verwijderd. Simpel, snel en vrijwel pijnloos.

Laat je verwennen bij onze Wax studio
  • Bijna pijnloze waxbehandelingen voor dames en heren
  • Goede producten voor de nazorg
  • Heerlijke ontspanningsmassages

Wat is het verschil tussen waxen en harsen?

Harsen is de methode die veel schoonheidsspecialistes gebruiken. Vaak wordt daar gewerkt met een roller en strips. Omdat een strip ook aan de huid hecht en niet alleen aan de haren is deze methode vaak pijnlijker en schadelijker voor de huid, in vergelijking tot waxen. Waxen is de manier van ontharing die internationaal de standaard is. Met een spatel wordt de wax aangebracht om daarna met zo min mogelijk ongemak verwijderd te worden.

Welke wax gebruiken wij?

Er worden 2 soorten wax gebruikt, namelijk hardwax en softwax.

Hardwax, ook wel filmwax genoemd, wordt gebruikt voor de meest gevoelige lichaamsdelen (schaamstreek, oksels, gelaat) en softwax voor de rest van het lichaam. Hardwax hecht zich alleen aan het haar, niet aan de huid en wordt vanzelf hard. Zodra de hardwax hard is, wordt de waxstrook in één beweging verwijderd.

Softwax wordt verwijderd met katoenen strips. Dit gebeurt nadat er een dun laagje softwax is aangebracht op de huid. Softwax wordt aangebracht en kan gelijk met behulp van een stip verwijderd worden. Hierom wordt softwax gebruikt bij grotere lichaamsdelen, om snel en efficiënt te kunnen waxen.

Prijslijst

» Bikinilijn (3 cm buiten sliprand) € 18,95
» Brazilian  € 39,95
» Brazilian + bikinilijn € 42,95
» Oksels  € 13,95
» Onderbenen (tot en met knie) € 24,95
» Bovenbenen (vanaf de knie) € 27,95
» Armen helemaal € 27,50
» Bovenlip € 7,00
» Kin € 5,00
» Kaak € 9,95
Dames Heren
» Neus € 5,00 € 7,50
» Gezicht (bovenlip, kaak, wangen, neus, wenkbrauwen) € 42,50 € 42,50
» Schouders € 12,95 € 19,95
» Rug € 17,50 € 27,95
» Borst € 9,95 € 28,50
» Buik € 17,50 € 22,50
» Navellijn € 5,00 € 7,50

Wilt u info of een afspraak maken voor een behandeling?

Bel of stuur een appje aan JILL 06-45564656